Maxi logoMaxi logo
  • Potaž od bundeve

Potaž od bundeve

Težina pripreme

Lako

Vreme za pripremu

Do 60 min

Cena

Nizak

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Klasik
Vegetarijanski obrok
Supa/čorbe
Potaž od bundeve

Sastojci za 4 Osoba/e

4 Osoba/e
  • 1 kom. crnog luka
  • 2 kom. krompira
  • so
  • 3 kom. belоg luka
  • 5 g začinskog bilja
  • 3 kom. šargarepe
  • 300 g rendane bundeve

Kupi sastojke

Osnovni sastojci
  • Luk crni domaci
    500 gr
    44,99 RSD/kilogram
    22,50 RSD
  • Krompir crveni mladi domaci
    - 8%
    500 gr
    64,99RSD/kilogram32,50 RSD
    59,99 RSD/kilogram
    29,99 RSD
  • Luk beli 250g
    250 gr
    479.96 rsd/Kg
    119,99 RSD
  • Sargarepa domaca
    - 14%
    500 gr
    69,99RSD/kilogram35,00 RSD
    59,99 RSD/kilogram
    29,99 RSD
  • Započni pripremu

    Sve povrće usitnite, stavite u lonac s vodom i kuvajte na srednjoj temperaturi oko 20 minuta. Dodajte so, biber i začinsko bilje. Izmiksajte sve štapnim mikserom. Gustu čorbu servirajte uz pavlaku, krutone ili kockice sira. Ukrasite potaž bundevinim semenkama i bosiljkom.
    Ocena
    Još uvek nije ocenjen
    Da li ste probali ovaj recept?
    Recite nam koliko vam se dopalo
    Internacionalna kuhinja
    Klasik
    Vegetarijanski obrok
    Večera
    Leto,Jesеn
    Supa/čorbe
    • Potaž od bundeve

    Kupi sastojke

    Osnovni sastojci
  • Luk crni domaci
    500 gr
    44,99 RSD/kilogram
    22,50 RSD
  • Krompir crveni mladi domaci
    - 8%
    500 gr
    64,99RSD/kilogram32,50 RSD
    59,99 RSD/kilogram
    29,99 RSD
  • Luk beli 250g
    250 gr
    479.96 rsd/Kg
    119,99 RSD
  • Sargarepa domaca
    - 14%
    500 gr
    69,99RSD/kilogram35,00 RSD
    59,99 RSD/kilogram
    29,99 RSD