Maxi logoMaxi logo
  • Svinjska rebarca

Svinjska rebarca

Težina pripreme

Srednje

Vreme za pripremu

> 60 min

Cena

Srednji

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Klasik
Vikend obrok
Prilog
Svinjska rebarca

Sastojci za 3 Osoba/e

3 Osoba/e
  • 3 kom. belоg luka
  • 3 g aleve parike
  • 3 kom. bibera
  • 20 g kečapa
  • 5 g origana
  • 10 g senfa
  • 1000 kg svinjskih rebara
  • 5 g soli
  • 5 g vegete

Kupi sastojke

Osnovni sastojci
  • Luk beli 250g
    250 gr
    599.96 rsd/Kg
    149,99 RSD
  • Paprika slatka zacinska Aleva 50g
    - 17%
    50 gr
    2159.8 rsd/Kg107,99 RSD
    1799.80 rsd/Kg
    89,99 RSD
  • Kecap ljuti Gurman 450g
    - 14%
    Ovaj proizvod više nije dostupan
  • Origano SPX Premia 5g
    5 gr
    14398 rsd/Kg
    71,99 RSD
  • Započni pripremu

    Začinite rebarca vegetom, solju, biberom, alevom paprikom, iseckanim belim lukom, premažite ih senfom, umotajte u alu-foliju poprskanu maslinovim uljem i ostavite da odstoji nekoliko sati u firžideru. Nakon toga pecite rebarca sa folijom u zagrejanoj rerni na 120 stepeni oko dva i po sata. Premažite rebarca mešavinom kečapa, origana i maslinovog ulja.
    Ocena
    Još uvek nije ocenjen
    Da li ste probali ovaj recept?
    Recite nam koliko vam se dopalo
    Internacionalna kuhinja
    Klasik
    Vikend obrok
    Ručak
    Sve sezone
    Prilog
    • Svinjska rebarca

    Kupi sastojke

    Osnovni sastojci
  • Luk beli 250g
    250 gr
    599.96 rsd/Kg
    149,99 RSD
  • Paprika slatka zacinska Aleva 50g
    - 17%
    50 gr
    2159.8 rsd/Kg107,99 RSD
    1799.80 rsd/Kg
    89,99 RSD
  • Kecap ljuti Gurman 450g
    - 14%
    Ovaj proizvod više nije dostupan
  • Origano SPX Premia 5g
    5 gr
    14398 rsd/Kg
    71,99 RSD