Započni pripremu
U posudu stvaite 500 g brašna, kašičicu soli, malo ulja i zamesite testo mlakom vodom. Testo ne treba da bude ni previše tvrdo ni previše mekano. Dobro ga umesite i od njega napravite kugle, pa ih ostavite da odstoje 20 minuta i zatim svaku razvucite oklagijom i premažite uljem. Dok spremate fil, ostavite testo da odstoji. Sitno iseckajte 400 g šampinjona i dve glavice crnog luka. Crni luk propržite na ulju, dodajte pečurke i pržite dok ne ispari tečnost. Začinite po ukusu origanom, biberom ili drugim začinskim biljem. Testo razvucite što tanje u krug, pa po njemu ravnomerno rasporedite fil. Uvijte testo u rolat, pa stavite u okruglu tepsiju u obliku puža. Isti postupak ponovite i sa ostalim kuglama testa. Pitu pecite 45 minuta na temperaturi od 200 stepeni. Kada bude gotova, pokrijte je mokrom krpom da omekša.