• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Svinjetina sa slatkim paradajzom i pečurkama

Srednje
Visok
Više od 60 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Glavno jelo
  • Kuhinja: Internacionalna kuhinja
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Ručak
  • Prilika: Vikend obrok
  • Sezonа: Proleće,Leto

Pošalji ovaj recept

Svinjetina sa slatkim paradajzom i pečurkama
Srednje
Visok
Više od 60 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 4 Porcije +
  • 2 kom. bibera
  • 700 g svinjskog filea
  • 200 g paradajza
  • 300 g šampinjona
  • 3 g soli
Svinjetina sa slatkim paradajzom i pečurkama
Priprema

Isecite meso na kockice. Posolite ga i pobiberite po ukusu i dodajte ljutu papričicu. Promešajte meso u činiji kako bi se svi sastojci proželi i neka odstoji nekoliko sati ili preko noći. Nakon toga izdinstajte crni luk, potom ubacite meso i dinstajte ga dok ne bude skoro gotovo. Ubacite šampinjone i dinstajte dok oni ne omekšaju, a meso ne bude gotovo. Posolite, pobiberite, dodajte slatki paradajz i mešajte na vatri još nekoliko minuta. Uživajte u ovom obroku! Prijatno!

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak