• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Pikantne svinjske krmenadle

Srednje
Srednji
Manje od 60 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Glavno jelo
  • Kuhinja: Srpska kuhinja
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Ručak
  • Prilika: Recept za svaki dan
  • Sezonа: Jesеn,Zima

Pošalji ovaj recept

Pikantne svinjske krmenadle
Srednje
Srednji
Manje od 60 min
1/5

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 2 Porcije +
  • 1 kom. belоg luka
  • biberа
  • 100 g brašna
  • 1 kom. krastavca
  • 2/5 kg krmenadli
  • 200 g paradajza
  • 100 g mladog luka
Pikantne svinjske krmenadle
Priprema

Oprane krmenadle natrljajte belim lukom, pobiberite i ostavite da odstoje na hladnom mestu. Sa jedne strane krmenadle uvaljajte u brašno i pržite ih na zagrejanom ulju, a zatim posolite. Meso servirajte sa svežim krastavcem, pardajzom i mladim lukom. Kao dodatak možete servirati kečap i senf u ćinijicama.

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak