• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Srednje
Nizak
Više od 60 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Zimnica
  • Kuhinja: Srpska kuhinja
  • Dijeta: Vegetarijanski
  • Jelo: Ručak
  • Prilika: Zimnica
  • Sezonа: Sve sezone

Pošalji ovaj recept

Paprika u turšiji
Srednje
Nizak
Više od 60 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 6 Porcije +
  • 200 g esencije
  • 2 kom. konzervansa
  • 50 g šećera
  • 300 g soli
  • 1 kom. vinobrana
Priprema

Poređajte parpike u sterilisane tegle. Pomešajte 10 l vode, 300 g soli, pola čaše od jogurta šećera, 200 ml esencije, 10 g konzervansa i 10 g vinobrana, pa prelijte paprike ovom tečnošću i dobro zatvorite tegle. Nakon nedelju dana možete jesti papriku. Prijatno!

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak