• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Lako
Nizak
Više od 30 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Glavno jelo
  • Kuhinja: Internacionalna kuhinja
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Pića
  • Prilika: Vegetarijanski obrok
  • Sezonа: Proleće,Leto

Pošalji ovaj recept

Zapečena keleraba
Lako
Nizak
Više od 30 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 4 Porcije +
  • 1 kom. biberа
  • 1 kom. crnog luka
  • 50 g crnih maslina
  • 3 kom. belоg luka
  • 15 ml maslinovog ulja
  • 200 g kačkavalja
  • 1 kom. kelerabe
  • 2 kom. paradajza
  • origana
  • so
Zapečena keleraba
Priprema

Za ukusnu i laganu vegeterijansku večeru kelerabu oljuštite, isecite na kolutove i kuvajte u slanoj vodi 20 minuta. Potom je ocedite i stavite u vatrostalnu posudu. Dodajte i paradajz isečen na kolutove. Napravite marinadu od crnog i belog luka, soli, bibera, origana, maslina i maslinovog ulja, te njome prelijte povrće. Preko rasporedite narendani kačkavalj i pecite na 180 stepeni oko 20 minuta.

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak