• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Punjeni paradajz sa inćunima i pirinčem

Lako
Srednji
Manje od 30 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Glavno jelo
  • Kuhinja: Daleki istok
  • Dijeta: Vegetarijanski
  • Jelo: Ručak
  • Prilika: Recept za svaki dan
  • Sezonа: Proleće,Leto

Pošalji ovaj recept

Punjeni paradajz sa inćunima i pirinčem
Lako
Srednji
Manje od 30 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 4 Porcije +
  • 1 kom. belоg luka
  • 200 g inćuna
  • 100 ml maslinovog ulja
  • biberа
  • 150 g parmezana
  • 1000 g paradajza
  • 1 kom. peršunа
  • 50 g pirinča
  • 100 g prezli
  • so
  • 50 g kapara
Priprema

Kapar dobro operite pod mlazom hladne vode da uklonite so, pa ga usitnite zajedno sa inćunima i belim lukom. Dodajte seckani peršun, rendani parmezan, prezle i skuvani pirinač. Sve zajedno posolite i pobiberite. Paradajz operite i svaki prepolovite. Kašikom izdubite unutrašnjost i obrnite naopako da se ocedi na salveti. Oceđeni paradajz ređajte u pleh i svaki napunite pripremljenom smesom, prelijte maslinovim uljem i pecite pet minuta u rerni zagrejanoj na 180 stepeni.

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak