Rezultati pretrage recepataPunjeni paradajz sa inćunima i pirinčem
Maxi logoMaxi logo
  • Punjeni paradajz sa inćunima i pirinčem

Punjeni paradajz sa inćunima i pirinčem

Težina pripreme

Lako

Vreme za pripremu

Do 30 min

Cena

Srednji

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Vegetarijanski
Recept za svaki dan
Glavno jelo
Punjeni paradajz sa inćunima i pirinčem

Sastojci za 4 Osoba/e

4 Osoba/e
  • 1 kom. belоg luka
  • 200 g inćuna
  • 100 ml maslinovog ulja
  • biberа
  • 150 g parmezana
  • 1000 g paradajza
  • 1 kom. peršunа
  • 50 g pirinča
  • 100 g prezli
  • so
  • 50 g kapara

Započni pripremu

Kapar dobro operite pod mlazom hladne vode da uklonite so, pa ga usitnite zajedno sa inćunima i belim lukom. Dodajte seckani peršun, rendani parmezan, prezle i skuvani pirinač. Sve zajedno posolite i pobiberite. Paradajz operite i svaki prepolovite. Kašikom izdubite unutrašnjost i obrnite naopako da se ocedi na salveti. Oceđeni paradajz ređajte u pleh i svaki napunite pripremljenom smesom, prelijte maslinovim uljem i pecite pet minuta u rerni zagrejanoj na 180 stepeni.
Ocena
Još uvek nije ocenjen
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Daleki istok
Vegetarijanski
Recept za svaki dan
Ručak
Proleće,Leto
Glavno jelo
  • Punjeni paradajz sa inćunima i pirinčem