• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Lako
Srednji
Manje od 60 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Prilog
  • Kuhinja: Internacionalna kuhinja
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Doručak
  • Prilika: Recept za svaki dan
  • Sezonа: Sve sezone

Pošalji ovaj recept

Pašteta od džigerice
Lako
Srednji
Manje od 60 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 4 Porcije +
  • 25 ml konjaka
  • 1 kom. biberа
  • 100 g crnog luka
  • 2 kom. belоg luka
  • 5 g majčine dušice
  • 100 g margarina
  • 2 g soli
  • 1000 g pileće džigerice
  • 15 ml ulja
Priprema

Pileću džigericu pomešajte sa konjakom, majčinom dušicom, biberom, solju i ostavite pola sata da odstoji u frižideru. Za to vreme rastopite margarin sa uljem i propržite iseckan crni luk. Dodajte beli luk, pa džigericu i kuvajte 10 minuta uz mešanje. Stvaite sve u blender kada džigerica bude gotova, dodajte još dve kašike konjaka i izmiksujte. Stavite u odgovarajuću posudu da se ohladi. Prijatno!

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak