Rezultati pretrage recepataPašteta od džigerice
Maxi logoMaxi logo
  • Pašteta od džigerice

Pašteta od džigerice

Težina pripreme

Lako

Vreme za pripremu

Do 60 min

Cena

Srednji

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Klasik
Recept za svaki dan
Prilog
Pašteta od džigerice

Sastojci za 4 Osoba/e

4 Osoba/e
  • 25 ml konjaka
  • 1 kom. biberа
  • 100 g crnog luka
  • 2 kom. belоg luka
  • 5 g majčine dušice
  • 100 g margarina
  • 2 g soli
  • 1000 g pileće džigerice
  • 15 ml ulja

Započni pripremu

Pileću džigericu pomešajte sa konjakom, majčinom dušicom, biberom, solju i ostavite pola sata da odstoji u frižideru. Za to vreme rastopite margarin sa uljem i propržite iseckan crni luk. Dodajte beli luk, pa džigericu i kuvajte 10 minuta uz mešanje. Stvaite sve u blender kada džigerica bude gotova, dodajte još dve kašike konjaka i izmiksujte. Stavite u odgovarajuću posudu da se ohladi. Prijatno!
Ocena
Još uvek nije ocenjen
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Internacionalna kuhinja
Klasik
Recept za svaki dan
Doručak
Sve sezone
Prilog
  • Pašteta od džigerice