Maxi logoMaxi logo
  • Svinjska rebarca

Svinjska rebarca

Težina pripreme

Srednje

Vreme za pripremu

> 60 min

Cena

Srednji

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Klasik
Vikend obrok
Prilog
Svinjska rebarca

Sastojci za 3 Osoba/e

3 Osoba/e
  • 3 g aleve parike
  • 3 kom. bibera
  • 20 g kečapa
  • 3 kom. belоg luka
  • 30 ml maslinovog ulja
  • 5 g origana
  • 10 g senfa
  • 5 g soli
  • 1000 kg svinjskih rebara
  • 5 g vegete

Kupi sastojke

Osnovni sastojci
  • Paprika slatka zacinska Aleva 50g
    - 17%
    50 gr
    2159.8 rsd/Kg107,99 RSD
    1799.80 rsd/Kg
    89,99 RSD
  • Kecap ljuti Gurman 450g
    - 14%
    Ovaj proizvod više nije dostupan
  • Luk beli 250g
    250 gr
    599.96 rsd/Kg
    149,99 RSD
  • Ulje maslin.dev.extra vergine Premia 1l
    1 L
    736.99 rsd/L
    736,99 RSD
  • Započni pripremu

    Začinite rebarca vegetom, solju, biberom, alevom paprikom, iseckanim belim lukom, premažite rebarca senfom, umotajte ih u alu-foliju poprskanu maslinovim uljem i ostavite da odstoji nekoliko sati u firžideru. Nakon toga pecite rebarca sa folijom u zagrejanoj rerni na 120 stepeni oko dva i po sata. Premažite rebarca mešavinom kečapa, origana i maslinovog ulja. Možete ih malo zapeći na gril tiganju kako bi korica bila hrskava. Prijatno!
    Ocena
    Još uvek nije ocenjen
    Da li ste probali ovaj recept?
    Recite nam koliko vam se dopalo
    Internacionalna kuhinja
    Klasik
    Vikend obrok
    Ručak
    Sve sezone
    Prilog
    • Svinjska rebarca

    Kupi sastojke

    Osnovni sastojci
  • Paprika slatka zacinska Aleva 50g
    - 17%
    50 gr
    2159.8 rsd/Kg107,99 RSD
    1799.80 rsd/Kg
    89,99 RSD
  • Kecap ljuti Gurman 450g
    - 14%
    Ovaj proizvod više nije dostupan
  • Luk beli 250g
    250 gr
    599.96 rsd/Kg
    149,99 RSD
  • Ulje maslin.dev.extra vergine Premia 1l
    1 L
    736.99 rsd/L
    736,99 RSD