• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Srednje
Srednji
Više od 60 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Prilog
  • Kuhinja: Internacionalna kuhinja
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Ručak
  • Prilika: Vikend obrok
  • Sezonа: Sve sezone

Pošalji ovaj recept

Svinjska rebarca
Srednje
Srednji
Više od 60 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 3 Porcije +
  • 3 g aleve parike
  • 3 kom. bibera
  • 20 g kečapa
  • 3 kom. belоg luka
  • 30 ml maslinovog ulja
  • 5 g origana
  • 10 g senfa
  • 5 g soli
  • 1000 kg svinjskih rebara
  • 5 g vegete
Svinjska rebarca
Priprema

Začinite rebarca vegetom, solju, biberom, alevom paprikom, iseckanim belim lukom, premažite rebarca senfom, umotajte ih u alu-foliju poprskanu maslinovim uljem i ostavite da odstoji nekoliko sati u firžideru. Nakon toga pecite rebarca sa folijom u zagrejanoj rerni na 120 stepeni oko dva i po sata. Premažite rebarca mešavinom kečapa, origana i maslinovog ulja. Možete ih malo zapeći na gril tiganju kako bi korica bila hrskava. Prijatno!

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak