Dostava u vreme koje odabereš
Poruči do 21h za sledeće jutro
Donosimo teške artikle do tvojih vrata
Dodatni popusti za online kupovinu
Preskoči link
Maxi logoMaxi logo

Dobro došli

Moja stranica
0
Maxi logoMaxi logo
  • Svinjska rebarca

Svinjska rebarca

Svinjska rebarca
Srednje
> 60 min
0/5
Srednji

Sastojci za

Sastojci
3 porcije
  • 3 g aleve parike
  • 20 g kečapa
  • 3 kom. bibera
  • 30 ml maslinovog ulja
  • 10 g senfa
  • 5 g origana
  • 3 kom. belоg luka
  • 5 g soli
  • 1000 kg svinjskih rebara
  • 5 g vegete
  • 3 g aleve parike
  • 20 g kečapa
  • 3 kom. bibera
  • 30 ml maslinovog ulja
  • 10 g senfa
  • 5 g origana
  • 3 kom. belоg luka
  • 5 g soli
  • 1000 kg svinjskih rebara
  • 5 g vegete

Započni pripremu

Začinite rebarca vegetom, solju, biberom, alevom paprikom, iseckanim belim lukom, premažite rebarca senfom, umotajte ih u alu-foliju poprskanu maslinovim uljem i ostavite da odstoji nekoliko sati u firžideru. Nakon toga pecite rebarca sa folijom u zagrejanoj rerni na 120 stepeni oko dva i po sata. Premažite rebarca mešavinom kečapa, origana i maslinovog ulja. Možete ih malo zapeći na gril tiganju kako bi korica bila hrskava. Prijatno!

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Internacionalna kuhinja
Klasik
Vikend obrok
Ručak
Sve sezone
Prilog

Kupi proizvode za 3 porcije

  • Paprika slatka zacinska Aleva 50g
    50 gr
    4699.8 rsd/Kg
    234
    99
    RSD
    7177742
  • Ulje maslin.dev.extra vergine Maxi 1l
    nutri-score-bordered-c.external.eb0ec224.svg
    • low-price.external.cbf7b8ce.svg
    Ovaj proizvod više nije u ponudi
    7187499
  • Luk beli 250g
    nutri-score-bordered-a.external.30f2e996.svg
    250 gr
    599.96 rsd/Kg
    149
    99
    RSD
    7221219
  • Senf fini Maxi 100g
    nutri-score-bordered-d.external.5bdc66f8.svg
    • low-price.external.cbf7b8ce.svg
    100 gr
    459.9 rsd/Kg
    45
    99
    RSD
    7195583