• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Pečena šargarepa sa medom

Srednje
Nizak
Više od 60 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Prilog
  • Kuhinja: Srpska kuhinja
  • Dijeta: Vegan
  • Jelo: Večera
  • Prilika: Ostalo
  • Sezonа: Sve sezone

Pošalji ovaj recept

Pečena šargarepa sa medom
Srednje
Nizak
Više od 60 min
5/5

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 3 Porcije +
  • 10 ml Balsamiko sirćeta
  • 1 kom. biberа
  • 750 g šargarepe
  • 10 ml maslinovog ulja
  • 10 ml meda
  • 1 g so
  • 3 kom. peršuna
Pečena šargarepa sa medom
Priprema

Zagrejte rernu na 200 stepeni, pa tepsiju podmažite uljem. Izmešajte u većoj činiji med, dve kašike balzamiko sirćeta i dve kašike maslinovog ulja. Dodajte šargarepu i sve to dobro promešajte. Pecite 40 minuta uz povremeno mešanje. Začinite solju, biberom i dodajte malo peršuna. Prijatno!

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak