• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Srednje
Nizak
Više od 60 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Zimnica
  • Kuhinja: Srpska kuhinja
  • Dijeta: Vegetarijanski
  • Jelo: Ručak
  • Prilika: Ostalo
  • Sezonа: Sve sezone

Pošalji ovaj recept

Sušeni paradajz
Srednje
Nizak
Više od 60 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 4 Porcije +
  • 4 kom. belоg luka
  • 3 kom. bibera
  • 5 kom. bosiljka
  • 5000 g čeri paradajza
  • 3 kom. lovorovog lista
  • 3 g soli
  • 200 ml maslinovog ulja
  • 5 g ruzmarina
Sušeni paradajz
Priprema

Ugrejte rernu na 100 stepeni. Na dno posude za pečenje stavaite papir. Paradajz isecite po želji, dodajte šest čenova belog luka, posolite, pobiberite i prelijte maslinovim uljem. Stavite u rernu na sušenje oko tri i po, četiri sata. Ostavite da se paradajz ohladi u rerni. U sterilisane tegle stavite paradajz, oljušteni pečeni beli luk i ruzmarin. Dodajte lovorov list, bosiljak, prelijte maslinovim uljem do vrha i poklopite. Prijatno!

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak