• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Lako
Nizak
Više od 60 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Supa/čorbe
  • Kuhinja: Evropska kuhinja
  • Dijeta: Vegan
  • Jelo: Ručak
  • Prilika: Recept za svaki dan
  • Sezonа: Sve sezone

Pošalji ovaj recept

Supa od leblebija
Lako
Nizak
Više od 60 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 4 Porcije +
  • 2 kom. belоg luka
  • biberа
  • 100 g crnog luka
  • 150 g leblebija
  • 15 ml maslinovog ulja
  • 200 ml paradajz soka
  • 1/5 kom. soda bikarbona
  • so
Supa od leblebija
Priprema

Ostavite činiju sa dve šolje leblebija i mlakom vodom da prenoći. Sutradan prospite vodu i leblebije pospite sodom bikarbonom. Ostavite da odstoje 45 minuta, potom ih isperite vodom. Nalijte ih vodom i stavite da se kuvaju, pa kada proključa, prospite prvu vodu. Nakon toga sipajte vodu, stavite iseckana dva čena belog luka, jedan crni luk, jednu šolju soka od paradajza, maslinovo ulje, pobiberite i kada leblebije budu gotove, posolite.

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak