Dostava u vreme koje odabereš
Poruči do 21h za sledeće jutro
Donosimo teške artikle do tvojih vrata
Dodatni popusti za online kupovinu
Preskoči link
Maxi logoMaxi logo

Dobro došli

Moja stranica
0

Maxi Online novim kupcima poklanja 1000RSD na prvu online kupovinu u minimalnoj vrednosti od 6000RSD. Unesi kod TLXC1000 i ostvari popust! Promo kod se može iskoristiti za dostavu u Beogradu, Novom Sadu i Pančevu do 28.4.2024

Rezultati pretrage recepataPica sa svinjetinom, zeljem, paprikom i paradajzom
Maxi logoMaxi logo
  • Pica sa svinjetinom, zeljem, paprikom i paradajzom
Pica sa svinjetinom, zeljem, paprikom i paradajzom

Pica sa svinjetinom, zeljem, paprikom i paradajzom

Srednje
> 60 min
0/5
Visok

Sastojci zaOsoba/e

1 procija
  • 1000 g brašna
  • 100 g crnog luka
  • 2 kom. jaja
  • 200 ml jogurta
  • 1/2 kom. svežeg kvasca
  • 30 ml maslinovog ulja
  • 100 ml mleka
  • 150 g paprike
  • 100 ml paradajz sosa
  • 100 g paradajza
  • 1 kom. praška za pecivo
  • 2 g šećera
  • 2 g soli
  • 200 g svinjskog filea
  • 50 g zelja
  • 1000 g brašna
  • 100 g crnog luka
  • 2 kom. jaja
  • 200 ml jogurta
  • 1/2 kom. svežeg kvasca
  • 30 ml maslinovog ulja
  • 100 ml mleka
  • 150 g paprike
  • 100 ml paradajz sosa
  • 100 g paradajza
  • 1 kom. praška za pecivo
  • 2 g šećera
  • 2 g soli
  • 200 g svinjskog filea
  • 50 g zelja

Započni pripremu

Za testo je potrebno: 2 čaše jogurta, 1 čaša mleka, pola kockice kvasca, 2 jaja, 1 kašičica soli, 1 kašičica šećera, 3 kašike maslinovog ulja, 1 prašak za pecivo i 1 kg brašna (preporučujemo pola integralnog, pola običnog mekog). Zamesite testo i stavite da odstoji barem tri sata u frižideru. Nakon toga razvucite testo i stavite preko paradajz sos, tanke listove svinjetine, iseckani crni luk, papriku, iseckani paradajz i oprane listove zelja. Pecite u zagrejanoj rerni dok ne dobije rumenu boju, a meso bude pečeno. Servirajte i uživajte u ovom obroku! Prijatno!

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Daleki istok
Klasik
Recept za svaki dan
Večera
Proleće,Leto
Glavno jelo