Maxi logoMaxi logo
  • Šiš ćevap

Šiš ćevap

Težina pripreme

Srednje

Vreme za pripremu

> 30 min

Cena

Srednji

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Klasik
Roštilj
Glavno jelo
Šiš ćevap

Sastojci za 3 Osoba/e

3 Osoba/e
  • biberа
  • 1 kom. ljute paprike
  • 500 g svinjskog filea
  • so

Kupi sastojke

Osnovni sastojci
  • Paprika ljuta komad
    - 33%
    40 gr
    749.75 rsd/Kg29,99 RSD
    499.75 rsd/Kg
    19,99 RSD
    7220728
  • Svinjski but snicla bk,SvezeM
    500 gr
    672,99 RSD/kilogram
    336,50 RSD
    7222080
  • Već imate u kuhinji
  • Biber Crni Mleveni Premia 5g
    5 gr
    4398 rsd/Kg
    21,99 RSD
    7244457
  • So morska Premia kutija 1kg
    1 Kg
    42.99 rsd/Kg
    42,99 RSD
    7200455
  • Započni pripremu

    Isecite meso na kockice. Posolite ga i pobiberite po ukusu i dodajte ljutu papričicu. Promešajte meso u činiji kako bi se svi sastojci proželi i neka odstoji nekoliko sati ili preko noći. Meso poređajte na ražnjiće. Neka odstoje još neko vreme dok ne raspalite vatru na roštilju ili dok se ne zagreje gril tiganj. Stavite ih na jaku vatru, potom je smanjite, a ako pečete na roštilju, premestite je na deo roštilja na kojem je niža temperatura i polako pecite. Okrećite povremeno, da meso bude pečeno sa svake strane, ali pazite da ga ne prepečete jer šiš ćevap treba da bude sočan.
    Ocena
    Još uvek nije ocenjen
    Da li ste probali ovaj recept?
    Recite nam koliko vam se dopalo
    Leskovačka kuhinja
    Klasik
    Roštilj
    Ručak
    Sve sezone
    Glavno jelo
    • Šiš ćevap

    Kupi sastojke

    Osnovni sastojci
  • Paprika ljuta komad
    - 33%
    40 gr
    749.75 rsd/Kg29,99 RSD
    499.75 rsd/Kg
    19,99 RSD
    7220728
  • Svinjski but snicla bk,SvezeM
    500 gr
    672,99 RSD/kilogram
    336,50 RSD
    7222080
  • Već imate u kuhinji
  • Biber Crni Mleveni Premia 5g
    5 gr
    4398 rsd/Kg
    21,99 RSD
    7244457
  • So morska Premia kutija 1kg
    1 Kg
    42.99 rsd/Kg
    42,99 RSD
    7200455