• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Lako
Srednji
Više od 30 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Glavno jelo
  • Kuhinja: Internacionalna kuhinja
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Ručak
  • Prilika: Recept za svaki dan
  • Sezonа: Sve sezone

Pošalji ovaj recept

Pečena tikva sa mesom
Lako
Srednji
Više od 30 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 3 Porcije +
  • 2 kom. bibera
  • 200 g crvenog luka
  • 400 g svinjskog filea
  • 100 g paprike
  • 300 g tikvica
  • 3 g soli
Pečena tikva sa mesom
Priprema

Isecite meso na kockice, potom isecite tikvu, papriku i crveni luk. Stavite u šerpu sa maslinovim uljem i pecite u zagrejanoj rerni dok meso ne bude pečeno. Servirajte kao na fotografiji i začinite po želji. Prijatno!

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak