• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Srednje
Srednji
Više od 60 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Glavno jelo
  • Kuhinja: Leskovačka kuhinja
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Ručak
  • Prilika: Roštilj
  • Sezonа: Sve sezone

Pošalji ovaj recept

Ražnjići
Srednje
Srednji
Više od 60 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 4 Porcije +
  • 100 ml belog vina
  • 3 kom. paprike
  • biberа
  • 15 ml limunovog soka
  • 500 g svinjskog filea
  • 5 g origana
  • so
  • 200 g spanaća
  • 10 ml ulja
  • 15 g vegete
Ražnjići
Priprema

Meso isecite na veće kockice, stavite u činiju, dodajte limunov sok, origano, ulje, 100 ml belog vina i jednu kašičicu vegete. Promešajte i stavite u frižider prekriveno folijom da odstoji preko noći. Ako nemate vremena, može i nekoliko sati. Marinirano meso nanižite na drvene ražnjiće. Posolite i pobiberite sa svih strana. Pecite ih na roštilju ili u gril tiganju dok ne dobiju zlatnu boju sa svih strana. Servirajte sa zeleom salatom ili baby spanaćem i crvenom paprikom. Prijatno!

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak