Dostava u vreme koje odabereš
Poruči do 21h za sledeće jutro
Donosimo teške artikle do tvojih vrata
Dodatni popusti za online kupovinu

Prijavite se ili registrujte kako biste videli promocije.

Maxi logoMaxi logo
  • Riba u rerni

Riba u rerni

Riba u rerni
Srednje
> 30 min
0/5
Srednji

Sastojci za

Sastojci
4 porcije
  • 200 ml belog vina
  • 3 kom. belоg luka
  • 3 kom. bibera
  • 30 ml limunovog soka
  • 150 ml maslinovog ulja
  • 5 kom. peršuna
  • 1000 g ribe
  • 2 kom. lovorovog lista
  • 3 g vegete
  • 5 g soli
  • 5 g ruzmarina
  • 200 ml belog vina
  • 3 kom. belоg luka
  • 3 kom. bibera
  • 30 ml limunovog soka
  • 150 ml maslinovog ulja
  • 5 kom. peršuna
  • 1000 g ribe
  • 2 kom. lovorovog lista
  • 3 g vegete
  • 5 g soli
  • 5 g ruzmarina

Započni pripremu

Očišćenu i opranu ribu stavite da se osuši. Zasecite je sa obe strane, posolite i pobiberite spolja i iznutra. Luk i peršun pomešajte sa maslinovim uljem i limunovim sokom i time ispunite unutrašnjost ribe. Premažite ribu maslinovim uljem i limunovim sokom. Pecite ribu u zagrejanoj rerni 15-20 minuta. Servirajte i uživajte u ovom obroku! Prijatno!

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Mediteranska kuhinja
Klasik
Recept za svaki dan
Ručak
Sve sezone
Prilog