Maxi logoMaxi logo
  • Riba u rerni

Riba u rerni

Težina pripreme

Srednje

Vreme za pripremu

> 30 min

Cena

Srednji

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Klasik
Recept za svaki dan
Prilog
Riba u rerni

Sastojci za 4 Osoba/e

4 Osoba/e
  • 3 kom. bibera
  • 3 kom. belоg luka
  • 200 ml belog vina
  • 30 ml limunovog soka
  • 150 ml maslinovog ulja
  • 2 kom. lovorovog lista
  • 5 kom. peršuna
  • 1000 g ribe
  • 5 g ruzmarina
  • 3 g vegete
  • 5 g soli

Započni pripremu

Očišćenu i opranu ribu stavite da se osuši. Zasecite je sa obe strane, posolite i pobiberite spolja i iznutra. Luk i peršun pomešajte sa maslinovim uljem i limunovim sokom i time ispunite unutrašnjost ribe. Premažite ribu maslinovim uljem i limunovim sokom. Pecite ribu u zagrejanoj rerni 15-20 minuta. Servirajte i uživajte u ovom obroku! Prijatno!
Ocena
Još uvek nije ocenjen
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Mediteranska kuhinja
Klasik
Recept za svaki dan
Ručak
Sve sezone
Prilog
  • Riba u rerni