Rezultati pretrage recepataKaneloni sa svinjskim mesom
Maxi logoMaxi logo
  • Kaneloni sa svinjskim mesom

Kaneloni sa svinjskim mesom

Težina pripreme

Srednje

Vreme za pripremu

Do 60 min

Cena

Srednji

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Klasik
Recept za svaki dan
Glavno jelo
Kaneloni sa svinjskim mesom

Sastojci za 4 Osoba/e

4 Osoba/e
  • 2 kom. crnog luka
  • 1 kom. biberа
  • 400 ml bešamel sosa
  • 4 kom. belоg luka
  • 500 g kanelona
  • 200 g pelata
  • 5 g mešavine začina
  • 500 g svinjskog mlevenog mesa
  • so
  • 400 g trapist sira

Započni pripremu

U dubljem tiganju propržite na malo ulja sitno isečeni crni i beli luk, dodajte mleveno meso i začine, te dinstajte fil za kanelone 15 minuta. Potom prelijte meso sa 200 ml paradajz soka. Pripremljenim filom napunite kanelone. Nauljite vatroslatnu posudu, sipajte 150 ml bešamel sosa, pospitei ga rendanim trapistom, potom ređajte punjene kanelone. Preostalim bešamelom prelijte kanelone i pospite trapistom. Pecite na 180 stepeni oko 30 minuta. Uživajte u tradicionalnom italijanskom jelu.
Ocena
Još uvek nije ocenjen
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Italijanska kuhinja
Klasik
Recept za svaki dan
Ručak
Sve sezone
Glavno jelo
  • Kaneloni sa svinjskim mesom