Za porudžbine iznad 3.500 RSD dostava samo 199 RSD
Dostava u vremenskim okvirima od 2h
Na teritoriji Beograda i Novog Sada
Širok asortiman
Preskoči link
Maxi logoMaxi logo

Dobro došli

Moja stranica
0

Maxi Online novim kupcima poklanja 1000 rsd na prvu online kupovinu u minimalnoj vrednosti od 5000 rsd. Unesi kod RGMF1000 i ostvari popust! Promo kod se može iskoristiti za dostavu u Beogradu i Novom Sadu do 03.12.2023

Rezultati pretrage recepataKaneloni sa svinjskim mesom
Maxi logoMaxi logo
  • Kaneloni sa svinjskim mesom

Kaneloni sa svinjskim mesom

Težina pripreme

Srednje

Vreme za pripremu

Do 60 min

Cena

Srednji

Ocena

3 od 5
Klasik
Recept za svaki dan
Glavno jelo
Kaneloni sa svinjskim mesom

Sastojci za 4 Osoba/e

4 Osoba/e
  • 2 kom. crnog luka
  • 400 ml bešamel sosa
  • 1 kom. biberа
  • 4 kom. belоg luka
  • 500 g svinjskog mlevenog mesa
  • 5 g mešavine začina
  • 500 g kanelona
  • so
  • 200 g pelata
  • 400 g trapist sira

Započni pripremu

U dubljem tiganju propržite na malo ulja sitno isečeni crni i beli luk, dodajte mleveno meso i začine, te dinstajte fil za kanelone 15 minuta. Potom prelijte meso sa 200 ml paradajz soka. Pripremljenim filom napunite kanelone. Nauljite vatroslatnu posudu, sipajte 150 ml bešamel sosa, pospitei ga rendanim trapistom, potom ređajte punjene kanelone. Preostalim bešamelom prelijte kanelone i pospite trapistom. Pecite na 180 stepeni oko 30 minuta. Uživajte u tradicionalnom italijanskom jelu.
Ocena
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Italijanska kuhinja
Klasik
Recept za svaki dan
Ručak
Sve sezone
Glavno jelo
  • Kaneloni sa svinjskim mesom