• Pažljivo biramo i brinemo o svežini proizvoda
  • Asortiman od preko 15.000 artikala
  • Cene i promocije iste kao u Maxi radnjama
  • Besplatna dostava u terminu koji sami birate
  • Brza kupovina
  • Spiskovi  
Nazad

Kaneloni sa svinjskim mesom

Srednje
Srednji
Manje od 60 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Glavno jelo
  • Kuhinja: Italijanska kuhinja
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Ručak
  • Prilika: Recept za svaki dan
  • Sezonа: Sve sezone

Pošalji ovaj recept

Kaneloni sa svinjskim mesom
Srednje
Srednji
Manje od 60 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 4 Porcije +
  • 2 kom. crnog luka
  • 1 kom. biberа
  • 400 ml bešamel sosa
  • 4 kom. belоg luka
  • 500 g kanelona
  • 200 g pelata
  • 5 g mešavine začina
  • 500 g svinjskog mlevenog mesa
  • so
  • 400 g trapist sira
Priprema

U dubljem tiganju propržite na malo ulja sitno isečeni crni i beli luk, dodajte mleveno meso i začine, te dinstajte fil za kanelone 15 minuta. Potom prelijte meso sa 200 ml paradajz soka. Pripremljenim filom napunite kanelone. Nauljite vatroslatnu posudu, sipajte 150 ml bešamel sosa, pospitei ga rendanim trapistom, potom ređajte punjene kanelone. Preostalim bešamelom prelijte kanelone i pospite trapistom. Pecite na 180 stepeni oko 30 minuta. Uživajte u tradicionalnom italijanskom jelu.

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak