• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Srednje
Srednji
Više od 60 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Prilog
  • Kuhinja: Internacionalna kuhinja
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Ručak
  • Prilika: Vikend obrok
  • Sezonа: Sve sezone

Pošalji ovaj recept

Rebarca
Srednje
Srednji
Više od 60 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 3 Porcije +
  • 3 kom. belоg luka
  • 1 kom. biberа
  • 200 g kečapa
  • 3 g aleve parike
  • 10 ml meda
  • 10 g rena
  • 10 g senfa
  • 10 ml soja sosa
  • 0,7 kg svinjskih rebara
  • 2 g vegete
Rebarca
Priprema

U dublju posudu stavite sve sastojke za marinadu. Uvaljajte rebarca u pripremljenu marinadu i poređajte u nauljeni pleh za pečenje. Sipajte ostatak marinade preko mesa i pokrijte alu-folijom. Ostavite da prenoći u frižideru. Stavite pleh sa folijom da se peče u rerni zagrejanoj na 190 stepeni 40 minuta. Prelijte meso masnoćom i marinadom koju je meso pustilo, okrenite jednom i prelijte ga ponovo. Servirajte i uživajte u ovom obroku sa prilogom po vašoj želji. Prijatno!

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak