Maxi logoMaxi logo
  • Rebarca

Rebarca

Težina pripreme

Srednje

Vreme za pripremu

> 60 min

Cena

Srednji

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Klasik
Vikend obrok
Prilog
Rebarca

Sastojci za 3 Osoba/e

3 Osoba/e
  • 3 kom. belоg luka
  • 1 kom. biberа
  • 200 g kečapa
  • 3 g aleve parike
  • 10 ml meda
  • 10 g rena
  • 10 g senfa
  • 10 ml soja sosa
  • 0,7 kg svinjskih rebara
  • 2 g vegete

Kupi sastojke

Osnovni sastojci
  • Luk beli 250g
    250 gr
    479.96 rsd/Kg
    119,99 RSD
  • Kecap ljuti Gurman 450g
    450 gr
    233.31 rsd/Kg
    104,99 RSD
  • Paprika slatka zacinska Aleva 50g
    50 gr
    1999.8 rsd/Kg
    99,99 RSD
  • Med Cvetni Premia 700g
    700 gr
    942.83 rsd/Kg
    659,98 RSD
  • Započni pripremu

    U dublju posudu stavite sve sastojke za marinadu. Uvaljajte rebarca u pripremljenu marinadu i poređajte u nauljeni pleh za pečenje. Sipajte ostatak marinade preko mesa i pokrijte alu-folijom. Ostavite da prenoći u frižideru. Stavite pleh sa folijom da se peče u rerni zagrejanoj na 190 stepeni 40 minuta. Prelijte meso masnoćom i marinadom koju je meso pustilo, okrenite jednom i prelijte ga ponovo. Servirajte i uživajte u ovom obroku sa prilogom po vašoj želji. Prijatno!
    Ocena
    Još uvek nije ocenjen
    Da li ste probali ovaj recept?
    Recite nam koliko vam se dopalo
    Internacionalna kuhinja
    Klasik
    Vikend obrok
    Ručak
    Sve sezone
    Prilog
    • Rebarca

    Kupi sastojke

    Osnovni sastojci
  • Luk beli 250g
    250 gr
    479.96 rsd/Kg
    119,99 RSD
  • Kecap ljuti Gurman 450g
    450 gr
    233.31 rsd/Kg
    104,99 RSD
  • Paprika slatka zacinska Aleva 50g
    50 gr
    1999.8 rsd/Kg
    99,99 RSD
  • Med Cvetni Premia 700g
    700 gr
    942.83 rsd/Kg
    659,98 RSD