Rezultati pretrage recepataSvinjetina sa senfom
Maxi logoMaxi logo
  • Svinjetina sa senfom

Svinjetina sa senfom

Težina pripreme

Srednje

Vreme za pripremu

> 60 min

Cena

Visok

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Klasik
Gurmanski obrok
Prilog
Svinjetina sa senfom

Sastojci za 6 Osoba/e

6 Osoba/e
  • 3 kom. belоg luka
  • 1 kom. biberа
  • 20 ml limunovog soka
  • 10 g senfa
  • 3 g soli
  • 1000 g svinjskog filea
  • 3 g vegete

Kupi sastojke

Osnovni sastojci
  • Luk beli 250g
    250 gr
    599.96 rsd/Kg
    149,99 RSD
  • Sok limunov prirodni Limmi 200ml
    200 ml
    1314.95 rsd/L
    262,99 RSD
  • Senf fini Premia 100g
    100 gr
    259.9 rsd/Kg
    25,99 RSD
  • Svinjski but snicla bk,SvezeM
    500 gr
    662,99 RSD/kilogram
    331,50 RSD
  • Započni pripremu

    Očišćeno i oprano meso zasecite 2 cm. Pripremite marinadu: pomešajte senf, kašićčicu vegete, limunov sok i sitno iseckani beli luk, posolite i pobiberite. Začinite meso solju i biberom, premažite ga mainadom i ostavite da stoji u marinadi preko noći. Potom stavite meso u posudu za pečenje, prelijte ga uljem i sa malo vode i pecite 20 minuta na 200 stepeni. Nakon toga prekrijte ga alu-folijom i pecite još sat vremena, prelivajući ga tekućinom po potrebi. Zatim skinite foliju i pecite još oko 10 minuta, dok kožica ne postane hrskava i ne dobije lepu rumenu boju. Prijatno!
    Ocena
    Još uvek nije ocenjen
    Da li ste probali ovaj recept?
    Recite nam koliko vam se dopalo
    Internacionalna kuhinja
    Klasik
    Gurmanski obrok
    Ručak
    Sve sezone
    Prilog
    • Svinjetina sa senfom

    Kupi sastojke

    Osnovni sastojci
  • Luk beli 250g
    250 gr
    599.96 rsd/Kg
    149,99 RSD
  • Sok limunov prirodni Limmi 200ml
    200 ml
    1314.95 rsd/L
    262,99 RSD
  • Senf fini Premia 100g
    100 gr
    259.9 rsd/Kg
    25,99 RSD
  • Svinjski but snicla bk,SvezeM
    500 gr
    662,99 RSD/kilogram
    331,50 RSD