Ratatuj u tepsiji
Težina pripreme
SrednjeVreme za pripremu
> 60 minCena
SrednjiOcena
Još uvek nije ocenjenVegetarijanski
Vikend obrok
Glavno jelo

Sastojci za 4 Osoba/e
4 Osoba/e
- 2 kom. belоg luka
- 30 ml belog vina
- biberа
- 100 g crnog luka
- 1 kom. ljute paprike
- 400 g paradajza
- 150 ml paradajz sosa
- 5 kom. peršuna
- 2 kom. paprike
- 300 g plavih patlidžana
- so
- 20 ml ulja
- 200 g tikvica
Kupi sastojke
Osnovni sastojci
7220990
7221219
7290867
7229561
Započni pripremu
Iseckajte na krugove glavicu crnog luka, dva plava patlidžana, četiri paradajza, dve male tikvice, jednu ljutu papriku. Posolite i pobiberite. Prelijte dvema kašikama belog vina, dvema kašikama sosa od paradajza ili kečapa, posolite i pobiberite. Naseckajte peršun, papriku, beli luk, dodajte malo ulja i posolite. U tepsiju stavite sos koji ste pripremili, pa naređajte povrće po ukusu, potom prelijte sosom sa peršunom, paprikom i belim lukom. Stavite u zagrejanu rernu da se peče oko 50 minuta na 180 stepeni. Uživajte u ovom zdravom obroku! Prijatno!
Ocena
Još uvek nije ocenjen
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Evropska kuhinja
Vegetarijanski
Vikend obrok
Ručak
Proleće,Leto
Glavno jelo
Kupi sastojke
Osnovni sastojci
7220990
7221219
7290867
7229561