• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Srednje
Srednji
Više od 30 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Glavno jelo
  • Kuhinja: Srpska kuhinja
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Ručak
  • Prilika: Roštilj
  • Sezonа: Sve sezone

Pošalji ovaj recept

Juneći šiš ćevap
Srednje
Srednji
Više od 30 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 2 Porcije +
  • so
  • biberа
  • 400 g junećeg mesa
  • 1 kom. ljute paprike
Juneći šiš ćevap
Priprema

Juneće meso posolite i pobiberite i dodajte ljutu papričicu. Promešajte i ostavite poklopljeno da stoji par sati u frižideru, idealno bi bilo preko noći. Napravite valjak od mesa dužine 20 cm i širine 2 cm, pa kroz njega provucite ražnjić. Nakon toga ih stavite na roštilj. Prvo ih pecite na jakoj vatri, nakon toga ih prebacite na mesto sa slabijom vatrom i pecite uz povremeno okretanje. Ne zaboravite da šiš ćevap mora ostati sočan, stoga pazite da ga ne presušite. Prijatno!

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak