Isecite kobasice na kolutove. Na nauljeni tiganj stavite iseckani crni luk, posolite i pobiberite. Kad se luk izdinsta, dodajte isečene kobasice i pržite dok ne dobiju rumenu boju uz povremeno mešanje. Nakon toga dodajte iseckanu grančicu bosiljka i promešajte. Možete servirati ovo jelo uz krompir pire ili pečeni krompir. Prijatno!
Ocena
Još uvek nije ocenjen
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Leskovačka kuhinja
Klasik
Recept za svaki dan
Ručak
Sve sezone
Prilog
Sastojci za 2 osobe
Maxi pijaca bulk Luk crni domaci
500 gr
Nije dostupno online, sačuvaj u spisak
AGRO ZIN PR Krompir crveni mladi domaci
500 gr
Nije dostupno online, sačuvaj u spisak
- Zac bilj bosiljak 15 g Maxi Pijaca
15 gr
Nije dostupno online, sačuvaj u spisak
Maxi mesara pakovano meso Kobasica za pecenje 450g Sveze M