Maxi logoMaxi logo
  • Punjene lignje

Punjene lignje

Težina pripreme

Srednje

Vreme za pripremu

Do 60 min

Cena

Visok

Ocena

1 od 5
Klasik
Vikend obrok
Glavno jelo
Punjene lignje

Sastojci za 4 Osoba/e

4 Osoba/e
  • 2 kom. crnog luka
  • 1 kom. biberа
  • 4 kom. belоg luka
  • 150 g kačkavalja
  • 1 kom. limuna
  • 50 ml maslinovog ulja
  • 500 g lignji
  • 100 g pršute
  • so

Kupi sastojke

Osnovni sastojci
  • Luk crni domaci
    - 11%
    500 gr
    44,99RSD/kilogram22,50 RSD
    39,99 RSD/kilogram
    20,00 RSD
  • Luk beli 250g
    250 gr
    479.96 rsd/Kg
    119,99 RSD
  • Biser edamer 250 gr 45%mm
    - 20%
    250 gr
    1347.96 rsd/Kg336,99 RSD
    1079.96 rsd/Kg
    269,99 RSD
  • Limun
    500 gr
    269,99 RSD/kilogram
    135,00 RSD
  • Započni pripremu

    Prvo pripremite fil za lignje: na malo maslinovog ulja dinstajte crni i beli luk, dodajte sitno isečenu pršutu i začine. Kad se smesa malo ohladi, dodajte i sir. Potom smesom punite lignje, te ih pržite na ulju oko 15 minuta. Pospite bosiljkom i sokom jednog limuna.
    Ocena
    Da li ste probali ovaj recept?
    Recite nam koliko vam se dopalo
    Mediteranska kuhinja
    Klasik
    Vikend obrok
    Večera
    Sve sezone
    Glavno jelo
    • Punjene lignje

    Kupi sastojke

    Osnovni sastojci
  • Luk crni domaci
    - 11%
    500 gr
    44,99RSD/kilogram22,50 RSD
    39,99 RSD/kilogram
    20,00 RSD
  • Luk beli 250g
    250 gr
    479.96 rsd/Kg
    119,99 RSD
  • Biser edamer 250 gr 45%mm
    - 20%
    250 gr
    1347.96 rsd/Kg336,99 RSD
    1079.96 rsd/Kg
    269,99 RSD
  • Limun
    500 gr
    269,99 RSD/kilogram
    135,00 RSD