Maxi logoMaxi logo
  • Pečena zečetina

Pečena zečetina

Težina pripreme

Teško

Vreme za pripremu

Do 60 min

Cena

Visok

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Klasik
Vikend obrok
Glavno jelo
Pečena zečetina

Sastojci za 4 Osoba/e

4 Osoba/e
  • 1 kom. belоg luka
  • 2 kom. bibera
  • 200 g crnog luka
  • 1000 g krompira
  • 2 g soli
  • 200 g šargarepe
  • 100 ml ulja
  • 1500 g zečetine

Započni pripremu

Potopite meso u vodu na dva sata, zatim ga isecite po želji. Isecite luk, krompir i šargarepu. Propržite meso oko 10 minuta sa obe strane. Dodajte sitno naseckani luk, začinite i sipajte dve šolje vruće vode. Dodajte šargarepu i stavite poklopac. Pre nego što bude gotov, dodajte krompir i čen belog luka. Posle deset minuta prebacite jelo u tepsiju i začinite ga. Pecite u rerni na 200 stepeni dok ne dobije zlatnu boju. Prijatno!
Ocena
Još uvek nije ocenjen
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Internacionalna kuhinja
Klasik
Vikend obrok
Ručak
Sve sezone
Glavno jelo
  • Pečena zečetina