Dostava u vreme koje odabereš
Poruči do 21h za sledeće jutro
Donosimo teške artikle do tvojih vrata
Dodatni popusti za online kupovinu
Maxi logoMaxi logo
  • Pečena zečetina

Pečena zečetina

Pečena zečetina
Teško
Do 60 min
0/5
Visok

Sastojci za

Sastojci
4 porcije
  • 1 kom. belоg luka
  • 2 kom. bibera
  • 200 g crnog luka
  • 2 g soli
  • 100 ml ulja
  • 1000 g krompira
  • 1500 g zečetine
  • 200 g šargarepe
  • 1 kom. belоg luka
  • 2 kom. bibera
  • 200 g crnog luka
  • 2 g soli
  • 100 ml ulja
  • 1000 g krompira
  • 1500 g zečetine
  • 200 g šargarepe

Započni pripremu

Potopite meso u vodu na dva sata, zatim ga isecite po želji. Isecite luk, krompir i šargarepu. Propržite meso oko 10 minuta sa obe strane. Dodajte sitno naseckani luk, začinite i sipajte dve šolje vruće vode. Dodajte šargarepu i stavite poklopac. Pre nego što bude gotov, dodajte krompir i čen belog luka. Posle deset minuta prebacite jelo u tepsiju i začinite ga. Pecite u rerni na 200 stepeni dok ne dobije zlatnu boju. Prijatno!

Ocena

Još uvek nije ocenjen

Da li ste probali ovaj recept?

Recite nam koliko vam se dopalo
Internacionalna kuhinja
Klasik
Vikend obrok
Ručak
Sve sezone
Glavno jelo