Za porudžbine iznad 3.500 RSD dostava samo 199 RSD
Dostava u vremenskim okvirima od 2h
Na teritoriji Beograda i Novog Sada
Širok asortiman
Preskoči link
Maxi logoMaxi logo

Dobro došli

Moja stranica
0
Maxi logoMaxi logo
  • Pasulj

Pasulj

Težina pripreme

Srednje

Vreme za pripremu

> 60 min

Cena

Nizak

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Vegetarijanski
Recept za svaki dan
Glavno jelo
Pasulj

Sastojci za 3 Osoba/e

3 Osoba/e
  • 3 g aleve parike
  • 4 kom. belоg luka
  • 5 g brašna
  • 3 kom. bibera
  • 200 g crnog luka
  • 300 g pasulja
  • 5 g soli
  • 10 ml ulja
  • 3 g vegete

Započni pripremu

Ostavite pasulj da nabubri preko noći. Sutradan prospite vodu i dodajte litar sveže vode. Kada voda proključa, prospite je i nalijte litar i po nove. Dodajte iseckani crni i beli luk, iseckanu šargarepu, začinite solju, biberom, vegetom. Kada pasulj bude skoro kuvan, pripremite zapršku: u maloj šerpi dodajte malo ulja i iseckani crni luk. Kada luk postane staklast, dodajte malo aleve paprike i brašna. Promešajte i nalijte zapršku u šerpu. Kuvajte još desetak minuta uz mešanje. Servriajte i uživajte u ovom obroku! Prijatno!
Ocena
Još uvek nije ocenjen
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Srpska kuhinja
Vegetarijanski
Recept za svaki dan
Ručak
Sve sezone
Glavno jelo
  • Pasulj