• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Punjena jaja sa tunjevinom

Lako
Srednji
Manje od 60 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Predjelo
  • Kuhinja: Internacionalna kuhinja
  • Dijeta: Vegetarijanski
  • Jelo: Ručak
  • Prilika: Uskršnja trpeza
  • Sezonа: Sve sezone

Pošalji ovaj recept

Punjena jaja sa tunjevinom
Lako
Srednji
Manje od 60 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 4 Porcije +
  • 10 g aleve parike
  • biberа
  • 12 kom. jaja
  • 15 ml limunovog soka
  • 100 g maslaca
  • 160 g tunjevinа
Punjena jaja sa tunjevinom
Priprema

Tvrdo skuvajte 12 jaja, ostavite ih da se ohlade, pa ih oljuštite. Presecite ih na pola i izvadite žumanca. Tunjevinu iz konzerve i inćuna ocedite iz ulja i izgnječiti viljuškom, pa dodajte žumanca, 100 g putera, malo aleve paprike, sok od limuna i buber i sve umutite mikserom. Dobijenom masom punite jaja, ukrasite svežim začinskim biljem i ostavite da se ohlade.

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak