• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Plavi patllidžan sa belim lukom i bosiljkom

Lako
Nizak
Manje od 30 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Prilog
  • Kuhinja: Internacionalna kuhinja
  • Dijeta: Vegetarijanski
  • Jelo: Večera
  • Prilika: Veče za prijateljima
  • Sezonа: Proleće,Leto

Pošalji ovaj recept

Plavi patllidžan sa belim lukom i bosiljkom
Lako
Nizak
Manje od 30 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 3 Porcije +
  • 6 kom. belоg luka
  • 5 kom. bosiljka
  • 30 ml maslinovog ulja
  • 300 g plavih patlidžana
Plavi patllidžan sa belim lukom i bosiljkom
Priprema

Isecite plavi patlidžan na kriške. Potom pripremite smesu za podmazivanje: sipajte malo maslinovog ulja, dodajte iseckani beli luk i bosiljak. Prelijte plavi patlidžan belim lukom i stavite u zagrejanu rernu oko 10 minuta. Prijatno!

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak