Rezultati pretrage recepataDomaći pesto genovese
Maxi logoMaxi logo
  • Domaći pesto genovese

Domaći pesto genovese

Težina pripreme

Lako

Vreme za pripremu

Do 30 min

Cena

Srednji

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Klasik
Zeleni dan
Sos
Domaći pesto genovese

Sastojci za 6 Osoba/e

6 Osoba/e
  • 3 kom. belоg luka
  • 120 ml maslinovog ulja
  • 80 g oraha
  • 120 g parmezana
  • bosiljка

Kupi sastojke

Osnovni sastojci
  • Luk beli 250g
    250 gr
    479.96 rsd/Kg
    119,99 RSD
  • Ulje maslinovo extra devic.Monini 250ml
    250 ml
    2599.96 rsd/L
    649,99 RSD
  • Orah jezgro I klasa Premia 250g
    250 gr
    1687.96 rsd/Kg
    421,99 RSD
  • Sir Zanetti Parmezan Formaggio 250g
    250 gr
    2387.96 rsd/Kg
    596,99 RSD
  • Započni pripremu

    Bosiljak, pinjole ili orahe i beli luk izgnječite u avanu dodajući polako maslinovo ulje. Na kraju dodajte i parmezan. Pripremljeni pesto ulijte u staklenu posudu sa zatvaračem, a može da stoji u frižideru do sedam dana. Odličan je dodatak pastama.
    Ocena
    Još uvek nije ocenjen
    Da li ste probali ovaj recept?
    Recite nam koliko vam se dopalo
    Italijanska kuhinja
    Klasik
    Zeleni dan
    Ručak
    Sve sezone
    Sos
    • Domaći pesto genovese

    Kupi sastojke

    Osnovni sastojci
  • Luk beli 250g
    250 gr
    479.96 rsd/Kg
    119,99 RSD
  • Ulje maslinovo extra devic.Monini 250ml
    250 ml
    2599.96 rsd/L
    649,99 RSD
  • Orah jezgro I klasa Premia 250g
    250 gr
    1687.96 rsd/Kg
    421,99 RSD
  • Sir Zanetti Parmezan Formaggio 250g
    250 gr
    2387.96 rsd/Kg
    596,99 RSD