• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Lako
Srednji
Manje od 30 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Sos
  • Kuhinja: Italijanska kuhinja
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Ručak
  • Prilika: Zeleni dan
  • Sezonа: Sve sezone

Pošalji ovaj recept

Domaći pesto genovese
Lako
Srednji
Manje od 30 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 6 Porcije +
  • 3 kom. belоg luka
  • 120 ml maslinovog ulja
  • 80 g oraha
  • 120 g parmezana
  • bosiljка
Domaći pesto genovese
Priprema

Bosiljak, pinjole ili orahe i beli luk izgnječite u avanu dodajući polako maslinovo ulje. Na kraju dodajte i parmezan. Pripremljeni pesto ulijte u staklenu posudu sa zatvaračem, a može da stoji u frižideru do sedam dana. Odličan je dodatak pastama.

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak