• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Plavi patlidžan sa jajima

Lako
Srednji
Manje od 30 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Glavno jelo
  • Kuhinja: Internacionalna kuhinja
  • Dijeta: Vegetarijanski
  • Jelo: Ručak
  • Prilika: Recept za svaki dan
  • Sezonа: Sve sezone

Pošalji ovaj recept

Plavi patlidžan sa jajima
Lako
Srednji
Manje od 30 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 2 Porcije +
  • 2 kom. bibera
  • 100 g crnog luka
  • 3 kom. jaja
  • 300 g paprike
  • 200 g plavih patlidžana
  • 200 g paradajza
  • 3 g soli
Plavi patlidžan sa jajima
Priprema

Isecite plavi patlidžan na kolutove. Zatim njih poređajte u vatrostalnu posudu, a potom dodajte još i papriku, paradajz i crni luk. Stavite u rernu da se povrće peče par minuta dok ne pusti sok i ne dobije lepu boju. Pre nego što izvadite, stavite jaja preko svakog koluta plavog patlidžana i ostavite u rerni još nekoliko minuta, dok jaja ne budu gotova. Uživajte u ovom zdravom obroku! Prijatno!

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak