Pažljivo biramo i brinemo o svežini proizvoda
Širok asortiman
Dostava u vremenskim okvirima od 2h
Na teritoriji Beograda i Novog Sada
Preskoči link
Maxi logoMaxi logo

Dobro došli

Moja stranica
0
Maxi logoMaxi logo
  • Holandski sos

Holandski sos

Težina pripreme

Lako

Vreme za pripremu

Do 30 min

Cena

Nizak

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Klasik
Recept za svaki dan
Sos
Holandski sos

Sastojci za 6 Osoba/e

6 Osoba/e
  • 500 ml belog vina
  • 1 kom. biberа
  • 1 kom. limuna
  • 150 g maslaca
  • 200 ml neutralne pavlake
  • so
  • 5 kom. jaja

Kupi sastojke

Osnovni sastojci
  • Vino Chardonnay classic 0.75l
    - 13%
    750 ml
    701.32 rsd/L525,99 RSD
    613.32 rsd/L
    459,99 RSD
    7301656
  • Maslac Maxi 250g
    250 gr
    1599.96 rsd/Kg
    399,99 RSD
    7188711
  • Jaja iz podnog uzgoja 10/1 Premia
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    10 kom
    29 rsd/kom
    289,99 RSD
    7518479
  • Pavlaka za kuvanje President 500g
    500 ml
    733.98 rsd/L
    366,99 RSD
    7203108
  • Započni pripremu

    Holanđani najradije njime prelivaju špargle: sos od žumanaca i maslaca idealan je za sve vrste kuvanog povrća. Na pari umutite žumanca sa sa belim vinom. Dodajte so i biber, te ga kuvajte osam-devet minuta dok se ne zgusne, mešajući ga sve vreme. Potom dodajte maslac, sok jednog limuna i neutralnu pavlaku.
    Ocena
    Još uvek nije ocenjen
    Da li ste probali ovaj recept?
    Recite nam koliko vam se dopalo
    Evropska kuhinja
    Klasik
    Recept za svaki dan
    Ručak
    Sve sezone
    Sos
    • Holandski sos

    Kupi sastojke

    Osnovni sastojci
  • Vino Chardonnay classic 0.75l
    - 13%
    750 ml
    701.32 rsd/L525,99 RSD
    613.32 rsd/L
    459,99 RSD
    7301656
  • Maslac Maxi 250g
    250 gr
    1599.96 rsd/Kg
    399,99 RSD
    7188711
  • Jaja iz podnog uzgoja 10/1 Premia
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    10 kom
    29 rsd/kom
    289,99 RSD
    7518479
  • Pavlaka za kuvanje President 500g
    500 ml
    733.98 rsd/L
    366,99 RSD
    7203108