Maxi logoMaxi logo
  • Pileća supa

Pileća supa

Težina pripreme

Srednje

Vreme za pripremu

> 60 min

Cena

Srednji

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Klasik
Recept za svaki dan
Supa/čorbe
Pileća supa

Sastojci za 4 Osoba/e

4 Osoba/e
  • biberа
  • 100 g crnog luka
  • 5 kom. peršuna
  • 800 g pilećih leđa
  • so
  • 3 kom. šargarepe
  • 70 g testenine za supu
  • 15 g vegete

Započni pripremu

Napunite šerpu sa dva litra vode i dodajte pileća leđa. Dok voda lagano vri, dodajte tri izrendane šargarepe i jednu glavicu iseckanog crnog luka. Nakon sat vremena izvadite pileća leđa i iseckajte ga na sitne komade, pa ga vratite u supu. Dodajte rezance, posolite, pobiberite, dodajte malo vegete i vezu iseckanog svežeg peršuna i kuvajte još 15 minuta na umerenoj vatri. Prijatno!
Ocena
Još uvek nije ocenjen
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Srpska kuhinja
Klasik
Recept za svaki dan
Ručak
Sve sezone
Supa/čorbe
  • Pileća supa