• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Teletina sa brokolijem i pirinčem na kineski način

Srednje
Srednji
Manje od 60 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Glavno jelo
  • Kuhinja: Internacionalna kuhinja
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Ručak
  • Prilika: Gurmanski obrok
  • Sezonа: Proleće

Pošalji ovaj recept

Teletina sa brokolijem i pirinčem na kineski način
Srednje
Srednji
Manje od 60 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 4 Porcije +
  • 180 g crvenog luka
  • 2 kom. belоg luka
  • 10 ml maslinovog ulja
  • 500 g brokolija
  • 50 g pirinča
  • so
  • 10 ml soja sosa
  • 600 g telećeg buta
  • 15 g šećera
Teletina sa brokolijem i pirinčem na kineski način
Priprema

Potrebno: 600 g teletine, 2 glavice crvenog luka, soja-sos, 2 čena belog luka, malo šećera, so, maslinovo ulje, 500 g brokolija, 1 šoljica pirinča. Nekoliko sati pre pripreme meso stavite u marinadu od soja-sosa i belog luka, te ostaviti da odstoji u frižideru. Isecite luk i propržite na ulju. Dodajte soja-sos, malo soli i malo šećera. Izdinstajte meso na malo maslinovog ulja. Kuvajte brokoli u kipućoj vodi i nakon 10 minuta ga ocedite. U isto vreme stavite i pirinač da se kuva, pa kada pririnač bude gotov, pocedite višak vode i servirajte, zatim stavite gotovo meso i preko toga brokoli. Uživajte!

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak