• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Pečeni mladi krompir sa džigericom

Teško
Srednji
Manje od 60 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Glavno jelo
  • Kuhinja: Srpska kuhinja
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Ručak
  • Prilika: Vikend obrok
  • Sezonа: Proleće,Leto

Pošalji ovaj recept

Pečeni mladi krompir sa džigericom
Teško
Srednji
Manje od 60 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 3 Porcije +
  • biberа
  • 100 g crnog luka
  • 200 g pavlake
  • 1000 g mladog krompira
  • so
  • 1 g ruzmarina
  • 1000 g džigerice
  • 15 g vegete
Priprema

Isecite kilogram džigerice na sitne kockice, potom je stavite da se malo obari. Zatim je izvadite iz vode, ocedite i ohladite. Operite kilogram mladog krompira, zatim ga stavite u nauljeni pleh sa iseckanim crnim lukom. Dodajte džigericu, posolite, pobiberite, dodajte malo vegete i stavite iseckanu grančicu ruzmarina. Za vreme pečenja dolivajte pomalo vode. Kada jelo bude gotovo, proverite slanoću i dodajte još malo začina po potrebi. Kao prilog predlažemo šolju kisele pavlake. Prijatno!

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak