• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Lako
Srednji
Više od 30 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Prilog
  • Kuhinja: Internacionalna kuhinja
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Ručak
  • Prilika: Recept za svaki dan
  • Sezonа: Sve sezone

Pošalji ovaj recept

Grilovane pileće grudi
Lako
Srednji
Više od 30 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 3 Porcije +
  • 30 ml limunovog soka
  • 2 kom. belоg luka
  • 3 kom. bibera
  • 50 g crnog luka
  • 600 kg pilećih grudi
  • 25 g maslaca
  • 3 g soli
Grilovane pileće grudi
Priprema

Isecite pileće grudi na filee. Dobro ih nauljite maslinovim uljem, začinite solju, biberom, iseckanim belim i crnim lukom. Na dobro zagrejanom nauljenom gril tiganju na umerenoj temperaturi pecite meso oko 20 minuta sa jedne i druge strane. Dodajte 25 g putera i prelijte limunovim sokom. Servirajte i uživajte u ovom obroku uz dinstanu boraniju i čeri paradajz. Prijatno!

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak