• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Dinstana teletina sa plavim patlidžanom

Srednje
Srednji
Manje od 60 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Glavno jelo
  • Kuhinja: Internacionalna kuhinja
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Ručak
  • Prilika: Gurmanski obrok
  • Sezonа: Sve sezone

Pošalji ovaj recept

Dinstana teletina sa plavim patlidžanom
Srednje
Srednji
Manje od 60 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 4 Porcije +
  • 150 ml belog vina
  • biberа
  • so
  • 100 g crnog luka
  • 20 ml maslinovog ulja
  • 400 g krompira
  • 400 g plavih patlidžana
  • 650 g telećeg buta
Dinstana teletina sa plavim patlidžanom
Priprema

Isecite teletinu, krompir, plavi patlidžan i crni luk na komadiće, posolite, pobiberite i prelijte maslinovim uljem. Dodajte malo belog vina i poklopljeno dinstajte na niskoj temperaturi. Kada tečnost ispari, dodajte još malo belog vina i nastavite dinstanje sve dok ne potrošite belo vino, a meso bude spremno. Uživajte!

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak