Rezultati pretrage recepataPečena svinjetina sa jabukama i lukom
Maxi logoMaxi logo
  • Pečena svinjetina sa jabukama i lukom

Pečena svinjetina sa jabukama i lukom

Težina pripreme

Srednje

Vreme za pripremu

Do 60 min

Cena

Srednji

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Klasik
Vikend obrok
Glavno jelo
Pečena svinjetina sa jabukama i lukom

Sastojci za 4 Osoba/e

4 Osoba/e
  • 2 kom. bibera
  • 100 g crnog luka
  • 5 kom. jabuka
  • 2 g soli
  • 2 kom. jaja
  • 1000 g svinjskog filea

Kupi sastojke

Osnovni sastojci
  • Luk crni domaci
    - 11%
    500 gr
    44,99RSD/kilogram22,50 RSD
    39,99 RSD/kilogram
    20,00 RSD
  • Jabuka Ajdared
    - 15%
    Ovaj proizvod više nije dostupan
  • Jaja iz podnog uzgoja 10/1 Premia
    10 kom
    21 rsd/kom
    209,99 RSD
  • Svinjski but snicla bk,SvezeM
    Ovaj proizvod više nije dostupan
  • Započni pripremu

    U nauljenu tepsiju stavite crni luk, iseckane jabuke,i komade svinjetine. Posolite i pobiberite. Umutite dva jaja i prelijte preko. Nakon toga ubacite u rernu da se peče na 180 stepeni oko 40 minuta, dok jabuke ne omekšaju a meso ne dobije zlatno žutu boju. Prijatno!
    Ocena
    Još uvek nije ocenjen
    Da li ste probali ovaj recept?
    Recite nam koliko vam se dopalo
    Srpska kuhinja
    Klasik
    Vikend obrok
    Ručak
    Sve sezone
    Glavno jelo
    • Pečena svinjetina sa jabukama i lukom

    Kupi sastojke

    Osnovni sastojci
  • Luk crni domaci
    - 11%
    500 gr
    44,99RSD/kilogram22,50 RSD
    39,99 RSD/kilogram
    20,00 RSD
  • Jabuka Ajdared
    - 15%
    Ovaj proizvod više nije dostupan
  • Jaja iz podnog uzgoja 10/1 Premia
    10 kom
    21 rsd/kom
    209,99 RSD
  • Svinjski but snicla bk,SvezeM
    Ovaj proizvod više nije dostupan