• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Pečena svinjetina sa jabukama i lukom

Srednje
Srednji
Manje od 60 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Glavno jelo
  • Kuhinja: Srpska kuhinja
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Ručak
  • Prilika: Vikend obrok
  • Sezonа: Sve sezone

Pošalji ovaj recept

Pečena svinjetina sa jabukama i lukom
Srednje
Srednji
Manje od 60 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 4 Porcije +
  • 2 kom. bibera
  • 100 g crnog luka
  • 5 kom. jabuka
  • 2 g soli
  • 2 kom. jaja
  • 1000 g svinjskog filea
Pečena svinjetina sa jabukama i lukom
Priprema

U nauljenu tepsiju stavite crni luk, iseckane jabuke,i komade svinjetine. Posolite i pobiberite. Umutite dva jaja i prelijte preko. Nakon toga ubacite u rernu da se peče na 180 stepeni oko 40 minuta, dok jabuke ne omekšaju a meso ne dobije zlatno žutu boju. Prijatno!

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak