Rezultati pretrage recepataPečena babura sa sosom od paradajza i luka
Maxi logoMaxi logo
  • Pečena babura sa sosom od paradajza i luka

Pečena babura sa sosom od paradajza i luka

Težina pripreme

Lako

Vreme za pripremu

Do 60 min

Cena

Nizak

Ocena

5 od 5
Vegetarijanski
Vikend obrok
Prilog
Pečena babura sa sosom od paradajza i luka

Sastojci za 3 Osoba/e

3 Osoba/e
  • 200 g crnog luka
  • 1 kom. biberа
  • 2 g soli
  • 2 kom. bosiljka
  • 400 kom. paprike
  • 300 g paradajza

Kupi sastojke

Osnovni sastojci
  • Luk crni domaci
    - 11%
    500 gr
    44,99RSD/kilogram22,50 RSD
    39,99 RSD/kilogram
    20,00 RSD
  • Zac bilj bosiljak 15 g Maxi Pijaca
    Ovaj proizvod više nije dostupan
  • Paprika babura domaca
    500 gr
    159,99 RSD/kilogram
    80,00 RSD
  • Paradajz
    500 gr
    169,99 RSD/kilogram
    85,00 RSD
  • Započni pripremu

    Stavite babure na ringlu i pecite ih sa svih strana. Kada omekšaju, ostavite ih u plastičnoj kesi da se malo ohlade, potom ih oljuštite, a odvojeno na nauljenom tiganju izdinstajte crni luk, potom ubacite iseckani paradajz i dobro posolite i pobiberite. Kada paradajz počne da se zgušnjava, dodajte malo bosiljka, potom servirajte paprike kao na fotografiji i dodajte sos od paradajza. Prijatno!
    Ocena
    Da li ste probali ovaj recept?
    Recite nam koliko vam se dopalo
    Srpska kuhinja
    Vegetarijanski
    Vikend obrok
    Ručak
    Proleće,Leto
    Prilog
    • Pečena babura sa sosom od paradajza i luka

    Kupi sastojke

    Osnovni sastojci
  • Luk crni domaci
    - 11%
    500 gr
    44,99RSD/kilogram22,50 RSD
    39,99 RSD/kilogram
    20,00 RSD
  • Zac bilj bosiljak 15 g Maxi Pijaca
    Ovaj proizvod više nije dostupan
  • Paprika babura domaca
    500 gr
    159,99 RSD/kilogram
    80,00 RSD
  • Paradajz
    500 gr
    169,99 RSD/kilogram
    85,00 RSD