• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Pečena babura sa sosom od paradajza i luka

Lako
Nizak
Manje od 60 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Prilog
  • Kuhinja: Srpska kuhinja
  • Dijeta: Vegetarijanski
  • Jelo: Ručak
  • Prilika: Vikend obrok
  • Sezonа: Proleće,Leto

Pošalji ovaj recept

Pečena babura sa sosom od paradajza i luka
Lako
Nizak
Manje od 60 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 3 Porcije +
  • 200 g crnog luka
  • 1 kom. biberа
  • 2 g soli
  • 2 kom. bosiljka
  • 400 kom. paprike
  • 300 g paradajza
Pečena babura sa sosom od paradajza i luka
Priprema

Stavite babure na ringlu i pecite ih sa svih strana. Kada omekšaju, ostavite ih u plastičnoj kesi da se malo ohlade, potom ih oljuštite, a odvojeno na nauljenom tiganju izdinstajte crni luk, potom ubacite iseckani paradajz i dobro posolite i pobiberite. Kada paradajz počne da se zgušnjava, dodajte malo bosiljka, potom servirajte paprike kao na fotografiji i dodajte sos od paradajza. Prijatno!

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak