Rezultati pretrage recepataPašteta od pačje džigerice
Maxi logoMaxi logo
  • Pašteta od pačje džigerice

Pašteta od pačje džigerice

Težina pripreme

Lako

Vreme za pripremu

Do 60 min

Cena

Srednji

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Klasik
Recept za svaki dan
Sos
Pašteta od pačje džigerice

Sastojci za 4 Osoba/e

4 Osoba/e
  • 2 kom. belоg luka
  • 100 g crnog luka
  • 1 kom. biberа
  • 25 ml konjaka
  • 5 g majčine dušice
  • 100 g margarina
  • 1000 g pačije džigerice
  • 2 g soli
  • 15 ml ulja

Započni pripremu

Pačju džigericu pomešajte sa konjakom, majčinom dušicom, biberom, solju i ostavite pola sata da odstoji u frižideru. Za to vreme rastopite margarin sa uljem i na tome propržite iseckan crni luk. Dodajte beli luk, džigericu i dinstajte 10 minuta uz mešanje. Stvaite sve u blender kada džigerica bude gotova, dodajte još dve kašike konjaka i izmiksujte. Stvaite u odgovarajuću posudu i ohladite. Prijatno!
Ocena
Još uvek nije ocenjen
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Internacionalna kuhinja
Klasik
Recept za svaki dan
Doručak
Sve sezone
Sos
  • Pašteta od pačje džigerice