• Pažljivo biramo i brinemo o svežini proizvoda
  • Asortiman od preko 15.000 artikala
  • Cene i promocije iste kao u Maxi radnjama
  • Besplatna dostava u terminu koji sami birate
  • Brza kupovina
  • Spiskovi  
Nazad

Lako
Nizak
Manje od 30 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Sos
  • Kuhinja: Daleki istok
  • Dijeta: Vegan
  • Jelo: Užina
  • Prilika: Vegetarijanski obrok
  • Sezonа: Sve sezone

Pošalji ovaj recept

Humus sa bundevom
Lako
Nizak
Manje od 30 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 4 Porcije +
  • 200 g bundeve
  • 2 kom. belоg luka
  • 500 g kuvanih leblebija
  • 20 ml maslinovog ulja
  • 70 g susama
  • 20 g soli
  • 1 kom. limuna
  • 100 g tahini paste
Humus sa bundevom
Priprema

Kuvane leblebije ocedite i ubacite u blender. Dodajte ispečenu bundevu, tahini, odnosno susamovu pastu, beli luk, sok jednog limuna, vodu, so i maslinovo ulje. Sve dobro izmiksujte, da dobijete namaz kremaste teksture. Preručite u dekorativnu činiju, te ohladite u frižideru pre služenja. Naša preporuka: servirajte domaći humus uz crni tostirani hleb.

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak