• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Srednje
Visok
Manje od 60 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Glavno jelo
  • Kuhinja: Mediteranska kuhinja
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Ručak
  • Prilika: Roštilj
  • Sezonа: Sve sezone

Pošalji ovaj recept

Hobotnica na roštilju
Srednje
Visok
Manje od 60 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 4 Porcije +
  • 1 kom. biberа
  • 2 kom. belоg luka
  • 2000 g hobotnice
  • 100 ml maslinovog ulja
  • 10 ml limunovog soka
  • 2 g ruzmarina
  • 2 g soli
Hobotnica na roštilju
Priprema

Napravite marinadu od maslinovog ulja, iseckanog belog luka, limunovog soka, soli, bibera i svežeg ruzmarina. Hobotnice stavite na roštilj i pecite ih sa svih strana 10 minuta. Kada su pečene, stavite ih u prethodno pripremljenu marinadu da odstoje, a potom ih servirajte. Prijatno!

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak