• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Fusili sa čeri paradajzom i bosiljkom

Lako
Nizak
Manje od 30 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Glavno jelo
  • Kuhinja: Italijanska kuhinja
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Ručak
  • Prilika: Letnji obrok
  • Sezonа: Proleće,Leto

Pošalji ovaj recept

Fusili sa čeri paradajzom i bosiljkom
Lako
Nizak
Manje od 30 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 4 Porcije +
  • 1 kom. biberа
  • 1 kom. crnog luka
  • bosiljка
  • 4 kom. belоg luka
  • 10 ml maslinovog ulja
  • 250 g čeri paradajza
  • 200 ml paradajz soka
  • 100 g parmezana
  • 500 g testenine fusili
  • so
Fusili sa čeri paradajzom i bosiljkom
Priprema

Skuvajte testeninu al dente. Za to vreme ugrejte maslinovo ulje u tiganju, pa dodajte na kockice isečeni crni i beli luk i dinstajte dok crni luk ne postane staklast. Potom ulijte u tiganj paradajz sok, dodajte so i biber i kuvajte četiri-pet minuta. Čeri paradajz isecite na polovine i ubacite u sos. Promešajte, kuvajte još minut-dva i sklonite mediteranski sos s vatre. Oceđenu i skuvanu testeninu ubacite u sos i lagano promešajte. Servirajte uz bosiljak i rendani parmezan.

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak