Rezultati pretrage recepataKaneloni sa spanaćem u bešamel sosu
Maxi logoMaxi logo
  • Kaneloni sa spanaćem u bešamel sosu

Kaneloni sa spanaćem u bešamel sosu

Težina pripreme

Srednje

Vreme za pripremu

Do 60 min

Cena

Srednji

Ocena

5 od 5
Klasik
Recept za svaki dan
Glavno jelo
Kaneloni sa spanaćem u bešamel sosu

Sastojci za 4 Osoba/e

4 Osoba/e
  • 3 kom. crnog luka
  • 1 kom. biberа
  • 400 ml bešamel sosa
  • 4 kom. belоg luka
  • 350 g krem sira
  • 1 kom. jaja
  • 500 g kanelona
  • 5 g mešavine začina
  • so
  • 500 g spanaća
  • 250 g šampinjona
  • 400 g trapist sira

Započni pripremu

U dubljem tiganju propržite na malo ulja sitno isečeni crni i beli luk. Spanać i šampinjone isečene na kolutove dodajte luku, pa dinstajte fil za kanelone 15 minuta. Sklonite sa ringle, pa dodajte začine, krem sir i jedno jaje. Pripremljenim filom napunite kanelone. Nauljite vatroslatnu posudu, sipajte 150 ml bešamel sosa, pospite ga rendanim trapistom, a potom ređajte punjene kanelone. Preostalim bešamelom prelijte kanelone i pospite ih trapistom. Ovo izdašno jelo potrebno je peći na 180 stepeni oko 30 minuta. Služite uz crno vino.
Ocena
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Italijanska kuhinja
Klasik
Recept za svaki dan
Ručak
Proleće,Leto
Glavno jelo
  • Kaneloni sa spanaćem u bešamel sosu