• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Kaneloni sa spanaćem u bešamel sosu

Srednje
Srednji
Manje od 60 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Glavno jelo
  • Kuhinja: Italijanska kuhinja
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Ručak
  • Prilika: Recept za svaki dan
  • Sezonа: Proleće,Leto

Pošalji ovaj recept

Kaneloni sa spanaćem u bešamel sosu
Srednje
Srednji
Manje od 60 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 4 Porcije +
  • 3 kom. crnog luka
  • 1 kom. biberа
  • 400 ml bešamel sosa
  • 4 kom. belоg luka
  • 350 g krem sira
  • 1 kom. jaja
  • 500 g kanelona
  • 5 g mešavine začina
  • so
  • 500 g spanaća
  • 250 g šampinjona
  • 400 g trapist sira
Priprema

U dubljem tiganju propržite na malo ulja sitno isečeni crni i beli luk. Spanać i šampinjone isečene na kolutove dodajte luku, pa dinstajte fil za kanelone 15 minuta. Sklonite sa ringle, pa dodajte začine, krem sir i jedno jaje. Pripremljenim filom napunite kanelone. Nauljite vatroslatnu posudu, sipajte 150 ml bešamel sosa, pospite ga rendanim trapistom, a potom ređajte punjene kanelone. Preostalim bešamelom prelijte kanelone i pospite ih trapistom. Ovo izdašno jelo potrebno je peći na 180 stepeni oko 30 minuta. Služite uz crno vino.

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak