Rezultati pretrage recepataRižoto sa tartufima i parmezanom
Maxi logoMaxi logo
  • Rižoto sa tartufima i parmezanom

Rižoto sa tartufima i parmezanom

Težina pripreme

Lako

Vreme za pripremu

Do 60 min

Cena

Visok

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Klasik
Vegetarijanski obrok
Supa/čorbe
Rižoto sa tartufima i parmezanom

Sastojci za 4 Osoba/e

4 Osoba/e
  • 1 kom. biberа
  • 20 g belih tartufa
  • 30 g maslaca
  • 100 ml belog vina
  • 2 kom. belоg luka
  • 1 kom. crnog luka
  • 10 ml maslinovog ulja
  • 300 g pirinča
  • 2 kom. pileće supe
  • 100 g parmezana
  • so

Započni pripremu

U lonac sipajte maslinovo ulje i dodajte sitno iseckan crni luk, a zatim i pirinač. Prelijte vinom i dinstajte dok vino ne ispari. Potom pirinač prelijte sa 400 ml pileće supe, dodajte beli luk, so i biber. Povremeno promešajte rižoto dolivajući postepeno ostatak supe. Nakon 15 minuta rižoto sklonite s vatre, umešajte maslac i poslužite sa rendanim tartufima i parmezanom.
Ocena
Još uvek nije ocenjen
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Internacionalna kuhinja
Klasik
Vegetarijanski obrok
Večera
Sve sezone
Supa/čorbe
  • Rižoto sa tartufima i parmezanom