Rezultati pretrage recepataSvinjski kotleti sa jabukama
Maxi logoMaxi logo
  • Svinjski kotleti sa jabukama

Svinjski kotleti sa jabukama

Težina pripreme

Srednje

Vreme za pripremu

Do 60 min

Cena

Srednji

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Klasik
Vikend obrok
Glavno jelo
Svinjski kotleti sa jabukama

Sastojci za 4 Osoba/e

4 Osoba/e
  • 1 kom. belоg luka
  • 3 kom. bibera
  • 4 kom. jabuka
  • 5 g kečapa
  • 50 ml maslinovog ulja
  • 5 g senfa
  • 50 g oraha
  • 2 ml meda
  • so
  • 350 ml soka od jabuke
  • 1000 g svinjskog filea

Kupi sastojke

Osnovni sastojci
  • Luk beli 250g
    250 gr
    479.96 rsd/Kg
    119,99 RSD
  • Jabuka Ajdared
    - 15%
    Ovaj proizvod više nije dostupan
  • Kecap ljuti Gurman 450g
    450 gr
    233.31 rsd/Kg
    104,99 RSD
  • Ulje maslinovo extra devic.Monini 250ml
    250 ml
    2599.96 rsd/L
    649,99 RSD
  • Započni pripremu

    Posolite i pobiberite svinjske kotlete po ukusu. Zagrejte gril tiganj ili roštilj i premažite ga maslinovim uljem. Isecite jabuke na kockice i stavite ih u činiju. Stavite kotlete da se fino ispeku sa obe strane, potom dodajte jabuke i malo maslinovog ulja i pecite ih da dobiju finu boju. Pripremite sos od jabuka: 350 ml soka od jabuke, 2 kašike meda, 1 kašičica senfa, 1 kašika kečapa, 1 čen belog luka, so i biber. Stavite sve sastojke i mešajte na umerenoj vatri. Potom dodajte preko kotleta i preko pospite šaku iseckanih oraha. Uživajte u ovom nedeljnom obroku! Prijatno!
    Ocena
    Još uvek nije ocenjen
    Da li ste probali ovaj recept?
    Recite nam koliko vam se dopalo
    Internacionalna kuhinja
    Klasik
    Vikend obrok
    Ručak
    Sve sezone
    Glavno jelo
    • Svinjski kotleti sa jabukama

    Kupi sastojke

    Osnovni sastojci
  • Luk beli 250g
    250 gr
    479.96 rsd/Kg
    119,99 RSD
  • Jabuka Ajdared
    - 15%
    Ovaj proizvod više nije dostupan
  • Kecap ljuti Gurman 450g
    450 gr
    233.31 rsd/Kg
    104,99 RSD
  • Ulje maslinovo extra devic.Monini 250ml
    250 ml
    2599.96 rsd/L
    649,99 RSD