Maxi logoMaxi logo
  • Domaća kobasica

Domaća kobasica

Težina pripreme

Srednje

Vreme za pripremu

> 60 min

Cena

Srednji

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Klasik
Vikend obrok
Prilog
Domaća kobasica

Sastojci za 4 Osoba/e

4 Osoba/e
  • 6 kom. belоg luka
  • 3 g čili praha
  • 35 g bibera u zrnu
  • 5000 kg svinjske plećke
  • 300 g junećeg mlevenog mesa
  • 1000 g slanine
  • 2000 g mesnog nareska
  • 120 g mlevenog belog luka
  • 2000 g svinjskog buta
  • 3 g šećera
  • 250 g soli
  • 25 ml slatke pavlake

Kupi sastojke

Osnovni sastojci
  • Luk beli 250g
    250 gr
    479.96 rsd/Kg
    119,99 RSD
  • Cili mleveni Aleva 25gr
    Ovaj proizvod više nije dostupan
  • Crni Biber u Zrnu Premia 10g
    10 gr
    2099 rsd/Kg
    20,99 RSD
  • Junece usitnjeno meso I kat.Premia 450g
    Ovaj proizvod više nije dostupan
  • Započni pripremu

    Stavite luk u mlaku vodu. Razmutite i začine u vodi. Pomešajte začine sa mesom i punite creva pošto meso odstoji jedan dan. Gotove kobasice možete pržiti. Prijatno!
    Ocena
    Još uvek nije ocenjen
    Da li ste probali ovaj recept?
    Recite nam koliko vam se dopalo
    Internacionalna kuhinja
    Klasik
    Vikend obrok
    Ručak
    Sve sezone
    Prilog
    • Domaća kobasica

    Kupi sastojke

    Osnovni sastojci
  • Luk beli 250g
    250 gr
    479.96 rsd/Kg
    119,99 RSD
  • Cili mleveni Aleva 25gr
    Ovaj proizvod više nije dostupan
  • Crni Biber u Zrnu Premia 10g
    10 gr
    2099 rsd/Kg
    20,99 RSD
  • Junece usitnjeno meso I kat.Premia 450g
    Ovaj proizvod više nije dostupan