• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Čorbast pasulj sa slaninom i kobasicom

Srednje
Srednji
Više od 60 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Supa/čorbe
  • Kuhinja: Srpska kuhinja
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Večera
  • Prilika: Recept za svaki dan
  • Sezonа: Sve sezone

Pošalji ovaj recept

Čorbast pasulj sa slaninom i kobasicom
Srednje
Srednji
Više od 60 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 4 Porcije +
  • 40 g brašna
  • 1 kom. biberа
  • 1 kom. crnog luka
  • 4 kom. belоg luka
  • mešavine začina
  • 500 g pasulja
  • 2 kom. peršuna
  • so
  • 250 g slanine
  • 10 g aleve parike
  • 250 g suvih kobasica
  • 2 kom. šargarepe
  • 40 ml ulja
Čorbast pasulj sa slaninom i kobasicom
Priprema

U dubljem loncu ispržiti crni i beli luk na malo ulja. Dodajte na kolutove isečene šargarepu i paštrnak. Nakon dva-tri minuta dodajte i pasulj, isečenu slaninu i kobasice. Nalijte povrće i meso sa 3 l vode. Dodajte mešavinu začina, so, biber, slatku alevu papriku i kuvajte na nižoj temperaturi oko 50 minuta. Pripremite zapršku od ulja, brašna i aleve paprike, te dodaje pasulju.

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak