Rezultati pretrage recepataČorbast pasulj sa slaninom i kobasicom
Maxi logoMaxi logo
  • Čorbast pasulj sa slaninom i kobasicom

Čorbast pasulj sa slaninom i kobasicom

Težina pripreme

Srednje

Vreme za pripremu

> 60 min

Cena

Srednji

Ocena

5 od 5
Klasik
Recept za svaki dan
Supa/čorbe
Čorbast pasulj sa slaninom i kobasicom

Sastojci za 4 Osoba/e

4 Osoba/e
  • 40 g brašna
  • 1 kom. biberа
  • 1 kom. crnog luka
  • 4 kom. belоg luka
  • mešavine začina
  • 500 g pasulja
  • 2 kom. peršuna
  • so
  • 250 g slanine
  • 10 g aleve parike
  • 250 g suvih kobasica
  • 2 kom. šargarepe
  • 40 ml ulja

Kupi sastojke

Osnovni sastojci
  • Psenicno brasno T400 glatko Premia 1kg
    1 Kg
    49.99 rsd/Kg
    49,99 RSD
  • Luk crni domaci
    - 8%
    500 gr
    39,99RSD/kilogram20,00 RSD
    36,99 RSD/kilogram
    18,50 RSD
  • Luk beli 250g
    250 gr
    639.96 rsd/Kg
    159,99 RSD
  • Pasulj Gradistanac Benlian food 500g
    550 gr
    363.62 rsd/Kg
    199,99 RSD
  • Započni pripremu

    U dubljem loncu ispržiti crni i beli luk na malo ulja. Dodajte na kolutove isečene šargarepu i paštrnak. Nakon dva-tri minuta dodajte i pasulj, isečenu slaninu i kobasice. Nalijte povrće i meso sa 3 l vode. Dodajte mešavinu začina, so, biber, slatku alevu papriku i kuvajte na nižoj temperaturi oko 50 minuta. Pripremite zapršku od ulja, brašna i aleve paprike, te dodaje pasulju.
    Ocena
    Da li ste probali ovaj recept?
    Recite nam koliko vam se dopalo
    Srpska kuhinja
    Klasik
    Recept za svaki dan
    Večera
    Sve sezone
    Supa/čorbe
    • Čorbast pasulj sa slaninom i kobasicom

    Kupi sastojke

    Osnovni sastojci
  • Psenicno brasno T400 glatko Premia 1kg
    1 Kg
    49.99 rsd/Kg
    49,99 RSD
  • Luk crni domaci
    - 8%
    500 gr
    39,99RSD/kilogram20,00 RSD
    36,99 RSD/kilogram
    18,50 RSD
  • Luk beli 250g
    250 gr
    639.96 rsd/Kg
    159,99 RSD
  • Pasulj Gradistanac Benlian food 500g
    550 gr
    363.62 rsd/Kg
    199,99 RSD