• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Paradajz sos sa pasuljem i jajima

Lako
Srednji
Manje od 30 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Glavno jelo
  • Kuhinja: Internacionalna kuhinja
  • Dijeta: Vegetarijanski
  • Jelo: Ručak
  • Prilika: Recept za svaki dan
  • Sezonа: Sve sezone

Pošalji ovaj recept

Paradajz sos sa pasuljem i jajima
Lako
Srednji
Manje od 30 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 3 Porcije +
  • 4 kom. belоg luka
  • 3 kom. bibera
  • 5 kom. bosiljka
  • 800 g pelata
  • 100 g crnog luka
  • 3 kom. jaja
  • 500 g pasulja
  • 5 g soli
Paradajz sos sa pasuljem i jajima
Priprema

U nauljenom voku pržite iseckani crni luk. Kada postane staklast, dodajte paradajz pelat i pasulj iz konzerve. Posolite, pobiberite i dodajte iseckani beli luk. Kada počne da ključa, razbijte jaja i kada ona budu gotova, začinite boslijkom i servirajte. Prijatno!

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak