Pažljivo biramo i brinemo o svežini proizvoda
Širok asortiman
Dostava u vremenskim okvirima od 2h
Na teritoriji Beograda i Novog Sada
Preskoči link
Maxi logoMaxi logo

Dobro došli

Moja stranica
0
O KompanijiKarijeraMladi talenti

Jedan od strateških ciljeva naše kompanije jeste prepoznavanje i razvoj mladih talenata. Zbog toga smo veoma ponosni na činjenicu da svake godine na desetine mladih svoje prve profesionalne korake napravi upravo u našoj kompaniji.
 
Vodeći se stavom da na mladima svet ostaje kreirali smo dva talent programa Find Your Place @ Delhaize i Retail management traineeship kako bismo kroz njih radili na stručnom osposobljavanju i profesionalnom usavršavanju mladih. Osim toga učestvujemo i u programu Moja prva plata Nacionalne službe za zapošljavanje i nudimo mogućnost prakse van talent programa.
 
U sklopu inicijative na nivou cele grupe Ahold Delhaize, unutar kompanije imamo grupu Mladi Delhaize Serbia koja na dobrovoljnoj bazi povezuje naše mlade zaposlene kako bi se razvijali zajedno, učili jedni od drugih i učinili posao zabavnim.          
 
Više od 500 mladih ljudi godišnje nas prepozna kao pravo mesto za početak svoje karijere. Saznaj zašto i pridruži nam se!

Budi u toku sa životom u našoj kompaniji i pronađi korisne informacije koje će te podržati na putu profesionalnog uspeha.